Familjemys med konstiga efterrätter och varma promenader

Igår var en sån där dag som man aldrig ville skulle ta slut. God mat, massa skratt och trevligt sällskap! Jimmy var ledig och vi började förmiddagen med att mysa på balkongen i det fina vädret. Vid lunch startade vi grillen och årets första grillning blev där med avklarad. Det var verkligen jättegott! Till efterrätt hade jag gjort en lite nyttigare variant med creme fraiche och yoghurt toppad med en varm röra gjord på havregryn, socker, smör och honung. "Vad är det här vita för någon? Är det nå fil eller?!" frågar min käre sambo. Precis vad man vill höra när man slavat i köket och sitter och mumsat på efterrätten.

Nere på stan var det ett evenemang med bland annat massa olika uppträdande och utställningar. Därför begav vi oss ner på stan efter lunchen för att träffa Samuel och Sandra. Först gick vi och fikade och sedan strosande vi mellan scenerna men hittade inget intressant. Klockan blev kväll och vi köpte sushi och åkte hem. Kvällen slutade med att Elvis sov gott medan jag och Jimmy mumsade sushi i soffan. Sedan somnade jag gott efter en perfekt dag med familjen. Precis vad jag behövde!

 
Kolla in vår nya fina RÖDA barnvagn som svärmor varit så snäll och betalat. Tack!
Ungen i barnvagnen är förståss snyggast.

   

Idag är det söndag och även denna dag har varit händelserik. Vi har bland annat lekt på balkongen och promenerat i det vackra vädret. Till middag fick Elvis prova att äta själv vilket var väldigt skoj. Större delen av maten hamnade dock i näsan i stället för i munnen och det krävdes ett ordentligen bad efteråt för att få pojken ren.
Jimmy har bakat vilket inte direkt hör till vanligheterna. Jag som precis dammsugit gav honom onda ögat varje gång jag hörde ett pärlsocker landa på golvet. Elvis spionerade på sin pappa och försökte stjäla fikat både en och två gånger.

   
  

Bloggdrottning?!

Som ni märkt så är inte bloggen lika väl uppdaterad som tidigare. Våren är här och att sitta vid datorn prioriteras inte speciellt högt nu. Jag ska i alla fall försöka lägga ut lite bilder då och då... men någon bloggdrottning blir jag nog aldrig.

Här nedan kommer lite bilder från vår helg i Älvsbyn. Helgen har varit väldigt trevlig och bjudit på allt man kan önska sig. Sen jag fick barn ser jag verkligen fram emot besöken hem till älvsbyn där jag får umgås med min familj. Hemma hos mormor och morfar finns det mesta man behöver och lite till.  Elvis har fått gunga, åka cykel, leka på gräsmattan och fått en egen "lära gå-vagn".  Vi har hunnit med årets första grillning, en  hel del bus samt en trevlig 70-års fest.



   
  
 

Arg Elvis och steppdansande granne




Elvis har börjat upptäcka att man kan bli arg för att få sin vilja igenom. När han vill få sin vilja igenom spänner han hela lilla kroppen, viftar med armarna och skriker rakt ut. Lillgossen blir alldeles röd! Jag skrattar förståss oftast åt honom när han blir arg - han är ju så söt!

Här om kvällen när jag skulle sova upptäckte jag till min förskräckelse att en av våra grannar verkar dansa steppdans och sjunga till. Jag vet att det låter som ett skämt men det är på fullaste allvar! Jag har en steppande sångfågel till granne!

Här kommer lite nya bilder:
   
  

RSS 2.0